bonusten voitollinen kierrättäminen

Tällä sivulla opit taktiikan, jonka avulla voit tehdä jopa tuhansia euroja lisätuloja bonuksia hyödyntämällä.

Lue lisää

Mistä on kyse?

Kilpailu pelaajista on todella kovaa, minkä takia vedonlyöntiyhtiöt houkuttelevat uusia pelaajia toinen toistaan kovempien ensitalletusbonusten avulla. Ensitalletusbonukset tarjoavat meille pelaajille erinomaisen sauman tehdä useamman tuhannen euron edestä tiliä.

Esimerkiksi tämän sivuston kautta saatavilla on yli 5000€ edestä bonusrahaa valmiina poimittavaksi. Tällä sivulla opit kuinka voit kääräistä rahat taskuusi.

Kuulostaako hyvältä? Eiköhän aloiteta!

PS. Muista tallentaa tämä sivu kirjanmerkkeihin, jotta voit palata ohjeiden pariin tarvittaessa.

Vedonlyöntibonusten kierrätys vastavedoilla

Mitä tarvitset?

 • Vähintään 18 vuotta elämänkokemusta
 • Mielellään vähintään 200€ alkupääomaa
  (onnistuu pienemmälläkin, mutta bonukset kannattaa hyödyntää kokonaan voittojen maksimoimiseksi)
 • Malttia päästä vauhtiin ja oppia parhaat käytänteet

Miten homma toimii?

Bonusten kierrätys toimii kaikessa yksinkertaisuudessaan niin, että lyöt vähintään kahdella eri yhtiöllä vetoa samasta kohteesta niin, että toinen veto voittaa ja toinen veto häviää. Pyrit voittamaan vedon sellaisella yhtiöllä, jossa sinulla ei ole bonusta tai kierrätysvaatimuksia ja häviämään vedon sellaisessa paikassa, jossa sinulla on bonus.

Tällä tavoin häviät uudelle yhtiölle tekemäsi talletuksen ja saamasi bonuksen sellaisen yhtiön pelitilille, josta voit nostaa voitot pankkitilillesi. Teet siis voittoa aina noin ensitalletusbonuksen verran per uusi pelipaikka. 

Lähdetään etenemään askel kerrallaan niin saat paremmin koppia siitä mistä on kyse, ja opit pian kierrättämään bonuksia täysin omatoimisesti niin halutessasi.

Ohjeet bonusten kierrätykseen step by step:

 

1. Valitse itsellesi turvasatama

Toisin sanoen, tee talletus vedonlyöntiyhtiölle, jossa olet jo joskus pelannut ja missä tykkäät lyödä vetoa. Kannattaa myös valita sellainen yhtiö, joka tarjoaa hyviä kertoimia. 

Turvasatama on siis pelipaikka, jossa yrität aina lyödä voittavan vedon.

To-do vaiheessa 1: Talleta turvasatamaasi esim. 100€.

2. Valitse kierrätettävä bonus

Tee talletus yhtiölle, jossa et ole ennen pelannut. Täältä saat ensitalletusbonuksen tekemäsi talletuksen päälle, joka sinun on tarkoitus hävitä turvasatamaasi (vaiheessa 1 valitsemasi yhtiö).

Homman juju on siinä, että tallettaessasi esim. 100€, saat 100% bonuksen. Pääset siis pelaamaan 200€ edestä bonuspaikassa.

Tässä vaiheessa olet siis tallettunut yhteensä 200€ (100€ turvasatamaan ja 100€ bonuspaikkaan), mutta vedonlyöntisaldosi on yhteensä 300€. Olet siis 100€ plussan puolella.

Suosittelemme, että lähdet liikkeelle pienemmistä bonuksista, sillä bonukset kannattaa aina hyödyntää täysimääräisesti voittojen maksimoimiseksi. Mikäli olet mukana Sisäpiirissämme, vinkkaamme sinulle paikat siinä järjestyksessä kuin ne kannattaa kierrättää.

To-do vaiheessa 2: Valitse bonus kierrätettäväksi täältä, jos toimit omatoimisesti.

3. Etsi sopiva kohde ja lyö vetoa

Kannattaa ensisijaisesti lyödä vetoa lajeista, joista ymmärrät. Lähes joka lajista löytyy aina sopivia kohteita, joilla voit lyödä vetoa itseäsi vastaan. Yleisesti ottaen kannattaa lyödä vetoa kohteista, joissa on vain kaksi lopputulosvaihtoehtoa (Ellet käytä kahta turvasatamaa. Lisää tästä sivun UKK-osiossa).

Vedon asettamisen voi jakaa kolmeen vaiheeseen:
– Etsi sopiva kohde
– Tarkista palautusprosentti ja panokset
– Lyö veto

Alla pari esimerkkiä

Esimerkki #1

Vaihe 1: Kohteen valinta

Etsi vastaava kohde sekä turvasatamasta että bonuspaikasta. Varmista, että lyöt vetoa samasta kohteesta. Kannattaa valita kohde, jossa vedonlyöntiyhtiöt tarjoavat kertoimia ristiin, koska tällöin pääset helpommin läpi vaiheesta 2.

Alle olevassa esimerkissä Coolbet tarjoaa parempaa kerrointa Ässille, kun taas Bethard tarjoaa parempaa kerrointa Pelicansille. Siirry vaiheeseen 2, kun olet löytänyt tällaisen kohteen.

Vaihe 2: Palautusprosentin tarkistaminen Annabetin avulla

Kun löydät sopivan kohteen on aika tarkistaa sen palautusprosentti. Syötä vetosi kertoimet Annabetin arbitraasilaskimen isoon laatikkoon ja säädä kokonaispanos suunnilleen sen mukaan millä aiot lyödä vetoa.

Varmista, että palautusprosentti on vähintään 95%. Tämän esimerkin vedossa palautus olisi 100% – 2,21% = 97,79% eli todella hyvä.

Kun löydät yli 95% palauttavan kohteen, voit siirtyä 3. vaiheeseen.

Vaihe 3: Aseta veto

Annabetin kautta näet myös tarvittavat panokset kummankin yhtiön päässä betsaamiseen. Tässä esimerkissä siis löisimme vetoa Bethardilla Ässien voiton puolesta 54€ panoksella ja Pelicansin voiton puolesta Coolbetillä 47€ panoksella.

Kannattaa käyttää tasasummia ja unohtaa senttien kanssa säätäminen. Varmista aina vetoa lyödessäsi, että voittosumma on suunnilleen sama riippumatta siitä kummalla yhtiöllä voitat. Tavoitteena on asettaa voittava veto turvasatamassasi.

Vaihe 1: Kohteen valinta

Etsi vastaava kohde sekä turvasatamasta että bonuspaikasta. Varmista, että lyöt vetoa samasta kohteesta. Kannattaa valita kohde, jossa vedonlyöntiyhtiöt tarjoavat kertoimia ristiin.

Tässä on esimerkissä Coolbet tarjoaa parempaa kerrointa Carolina Panthersille, kun taas Mobilebet tarjoaa parempaa kerrointa Atlanta Falconsille. Siirry vaiheeseen kaksi, kun olet löytänyt tällaisen kohteen.

Vaihe 2: Palautusprosentin tarkistaminen Annabetin avulla

Kun löydät sopivan kohteen on aika tarkistaa sen palautusprosentti. Syötä siis vetosi kertoimet Annabetin arbitraasilaskimen isoon laatikkoon ja kokonaispanos suunnilleen sen mukaan millä aiot lyödä vetoa.

Varmista, että palautusprosentti on vähintään 95%. Tämän esimerkin vedossa palautus olisi 100% – 1,65% = 98,35% eli suorastaan erinomainen.

Kun olet löytänyt kriteerit täyttävän kohteen, voit siirtyä 3. vaiheeseen.

Vaihe 3: Aseta veto

Annabetin kautta näet myös tarvittavat panokset kummankin yhtiön päässä betsaamiseen. Tässä esimerkissä me löisimme MobileBetillä 46€ panoksella ja Coolbetillä 54€ panoksella.

Kannattaa käyttää tasasummia ja unohtaa senttien kanssa säätäminen. Varmista aina vetoa lyödessäsi, että voittosumma on sama riippumatta siitä kummalla yhtiöllä voitat. Tavoitteena on asettaa voittava veto turvasatamassasi.

To-do vaiheessa 3: Etsi sopiva kohde ja aseta veto.

4. Toista kunnes rahat ovat turvasatamassa

Kun huomaat miten homma toimii, sinun tarvitsee vain lyödä vetoa niin monta kertaa kunnes olet joko voittanut kaikki rahat turvasatamaasi tai bonuksen kierrätysehdot on täytetty ja rahat nostettavissa.

Huomioithan, että bonuksilla on aina tietty aikaraja jonka puitteissa ne pitää pystyä kierrättämään tai häviämään. Tarkista aina bonuksen ehdoista aikaraja, jotta tiedät kuinka paljon sinun pitää esim. päivätasolla pelata ettei bonus vanhene käsiin.

5. Uutta matoa koukkuun 💪

Nyt on bonusrahat juoksutettu joko turvasatamaan tai pankkitilille. Siirry siis seuraavan bonuksen pariin ja poimi bonusrahat parempaan talteen.

Yhteenveto:

Kuvio on hyvin yksinkertainen, kun saat kopin siitä miten homma toimii. Tämän sivun alaosasta löydät Usein kysytyt kysymykset -osion, jossa annamme lisäohjeistusta. Apua saat toki myös henkilökohtaisesti täältä.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

On syytä muistaa, että olemme tekemisissä vedonlyönnin kanssa. Emme siis pysty takaamaan sinulle 100% varmuudella tuottoa, sillä alaan liittyy paljon erilaisia muuttujia.

Olemme koonneet alle vinkkejä, joita noudattamalla olemme itse pystyneet kierrättämään bonuksia tuhansien eurojen edestä ilman ongelmia.

 1. Muista tarkistaa bonusten säännöt aina ennen bonusten lunastamista. Bonusehdot voivat vaihdella paljon, joten etenkin aloittelijan on syytä valita kierrätysvaatimuksiltaan helpot ja kierrätysaikataulultaan väljät bonukset. 
 2. Varmista miten saat bonuksen, eli voitko tallettaa esim. Skrilliä käyttäen saadaksesi bonuksen.
 3. Varmista ettet pelaa saman yhtiön saiteilla vastavetoja. Tästä syystä suosittelemme mm. Pinnaclea, Coolbetiä ja Veikkausta turvasatamaksi, koska nämä ovat yksittäisiä saitteja, etkä täten jää kiinni tekemisestäsi.
 4. Lyö vastavedot aina turvasataman ja bonusyhtiön välillä, koska jos betsaat pelkästään bonusyhtiöllä, tilisi saatetaan sulkea.
 5. Bonukset voivat vanheta, eli kun otat bonuksen kierrätykseen niin tarkista kauanko sinulla on aikaa kierrättää bonus siltä varalta ettet onnistu sitä häviämään turvasatamaasi.
 6. VARMISTA AINA, ETTÄ LYÖT VETOA SAMASTA KOHTEESTA.
 7. Näiden ohjeiden käyttö omalla vastuulla.
 

Tämän sivuston kautta löytyvillä ensitalletusbonuksilla voit tienata jo yli 5000€. Mikäli olet Sisäpiirimme jäsen, vinkkaamme sinulle pari viikoittain toistuvaa bonusta, joiden avulla voit viikosta toiseen napata lähes 1000€.

Kun kokemuksesi karttuu, opit myös itse löytämään omatoimisesti saumoja tehdä jopa satoja euroja viikossa.

Kaikki on kuitenkin itsestäsi kiinni, mutta noin 10 minuutin päivittäisellä tekemisellä on mahdollista tienata 500 – 1000€/kk.

Kannattaa alkuun käydä läpi 100% bonukset 100€ asti. Näiden avulla keräät itsellesi jo yli 700€ pelikassan, mikä helpottaa isompien bonusten kierrätyksessä. Kun turvasataman kassa on kunnossa, voit alkaa ottamaan haltuusi isompia bonuksia ja ilmaisvetoja.

Kannattaa käyttää maksimissan noin kolmasosa turvasatamasi saldosta per veto, jotta turvasatamasi ei vahingossa tyhjene yhdellä vedolla.

Esimerkiksi, jos turvasatamasi saldo on 100€, käytä yhteen vetoon max. 35€ panosta.

Ilmaisvedon kierrätys käy oikeastaan samalla tavalla kuin muidenkin bonusten. Pyri lyömään vetoa ensin väärin omalla rahallasi, jotta ilmaisveto vapautuu käyttöösi. Toista sama kaava myös ilmaisvedon kohdalla, eli pyri häviämään sekin turvasatamaasi.

Yksinkertaistettuna, häviä ilmaisvedon tarjoavalla yhtiöllä kaksi vetoa putkeen niin saat nätisti pumpattua lisää rahaa turvasatamaasi.

Esim. William Hill tarjoaa ilmaisvetojen voitot ilman kierrätysvaatimuksia, joten suurta vahinkoa ei käy vaikka veto onnistuisi heidän ilmaisvedoillaan. 😊

Mikäli voitat ilmaisvedolla, johon sisältyy kierrätysbonuksia, kierrätä rahat turvasataamaan normaalilla kaavalla.

Tottakai, ja itse asiassa suosittelemmekin ottamaan toisen turvasataman käyttöön heti kun kassasi antaa periksi. Kun käytössäsi on vähintään kaksi turvasatamaa, voit veikata myös 1X2-kohteita, joissa on yleensä parhaat palautusprosentit.

Esimerkkinä: Liverpool – Newcastle

Turvasataman 1 veto: Liverpool 58€ panoksella (kerroin 1,7)
Bonuspaikan veto: Tasapeli 25€ panoksella (kerroin 3,9)
Turvasataman 2 veto: Newcastle 17€ panoksella (kerroin 5,8)

Tärkeää on varmistaa, että voitat saman summan riippumatta siitä mikä veto voittaa.

Kahden turvasataman avulla bonukset on helpompi kierrättää, koska todennäköisyys vedon osumiselle bonuspaikassa on pienin.

Voit tottakai. Ota kuitenkin huomioon kaksi asiaa, mikäli alat pelaamaan kahta tai kolmea ensitalletusbonusta toisiaan vastaan:

 1. Saatat tarvita alkuun isomman kassan, koska jos pelaat kaikissa yhtiöissä uutena pelaajana, sinun tulee täyttää kierrätysvaatimukset ennen nostamista. Voi siis olla, että rahasi ovat muutaman viikon “kiinni”, mutta sen jälkeen toisaalta olet tehnyt jo 2 – 3 kertaisen määrän rahaa, mikä korvaa tilanteen.
 2. OLE TARKKANA, ETTET LYÖ SAMAN YHTIÖN SIVUSTOILLA VETOA TOISIAAN VASTAAN. Se, että lyöt saman yhtiön omistamilla saiteilla vetoja itseäsi vastaan, johtaa varmaan tilien sulkemiseen ja rahojen menettämiseen. Voit siis huoletta pelata eri yhtiöiden omistamilla saiteilla, mutta varmista aina sivuston alaosasta, kuka kyseisen sivuston omistaa.

  Esimerkiksi Betssongroupilla on useampi sivusto (Nordicbet, Betsson, Betsafe, Casino Winner), joiden bonuksia et voi pelata vastakkain. Sen sijaan taas voisit pelata ComeOnin, Betssonin ja Fezbetin toisiaan vasten.

Rutiini tuo varmuutta ja sopivien kohteiden löytyminen käy veto kerrallaan helpommaksi. Samaan aikaan myös paisuva turvasataman potti mahdollistaa bonuksen nopeamman kierrätyksen jokaisen bonuksen jälkeen.

Ensimmäiset kaksi bonusta voivat viedä enemmän aikaa, mutta kun turvasataman potti alkaa olla lähempänä 500€ pystyt kumoamaan 100€ bonuksen jo muutamalla vedolla.

Kuten jo todettua, lyö vetoa niistä lajeja joista ymmärrät. Lisäksi kun turvasatamasi saldo alkaa olla isompi, voit alkaa lyömään kohteita, jotka osuvat kertoimien puolesta todennäköisemmin turvasatamassa.

Esim. 1,5 kertoimella Los Angeles Dodgersia turvasatamassa ja 3 kertoimella New York Yankeesia bonuspaikassa. Ota huomioon, että joudut tällöin lyömään isompaa panosta turvasatamassa.

Jalkapallossa on toimiva taktiikka veikata ennakkosuosikkia ja tasapeliä turvasatamassa, ja altavastaajaa bonuspaikassa.

Yleensä parhaat palautusprosentit löytyvät niistä matseista, mistä lyödään muutenkin paljon vetoa. Pidä siis silmällä esim. NBA, MLB, NHL, NFL sekä isoja futisliigoja kuten Valioliiga, La liiga tai Serie A.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä, voit olla yhteydessä meidän suuntaan sähköpostitse info@betsimania.com. Yritä aina selittää tilanteesi mahdollisimman seikkaperäisesti niin pystymme auttamaan sinua kerralla kunnolla.